“Elus 3”, originaalne vedel abstraktne maal – Sally Trace’i abstraktsed maalid

1
“Elus 3”, originaalne vedel abstraktne maal – Sally Trace’i abstraktsed maalid

Müüa abstraktne kunst

Abstraktne ekspressionism

Elustub

Fluid abstraktsed maalid


Coming Alive 3, originaalvalu, müüdud
See on minu “Elus tulemise” sarja kolmas. Meie kõigi elus on aegu, kus tunneme end vähem kui täisjõus, kui kaotame oma mojo või langeme masendusse. Minu kogemuse kohaselt on nendel kogemustel alati ka parem pool. See ei pruugi olla lõbus, kui see juhtub, aga kui me leiame väljapääsu nendest langustest ja tunneme, kuidas elujõud taas läbi meie olemuse ja keha voogab, on see parim, minu lemmik asi. Mul on aastate jooksul olnud palju selliseid kogemusi ja mulle meeldib alati meeles pidada, et just seetõttu on meil seisakuid, et saaksime üleval olemist hinnata. Originaalmaal on müüdud, saadaval on giclee prindid.


← Vanem postitus

Uuem postitus →


sarnased postitused

Leave a Reply