“Majakas” minu geomeetriline õlimaal aastast 2000 – Sally Trace’i abstraktsed maalid

0
“Majakas” minu geomeetriline õlimaal aastast 2000 – Sally Trace’i abstraktsed maalid

Müüa abstraktne kunst

Artists Musings

Värv

Geomeetrilised abstraktsed maalid

Giclee prindid lõuendil

Abstraktne merekunst

Vertikaalsed maalid

See on uus giclee print, mida ma pakun. Pilt on pärit 2000. aastal tehtud õlimaalilt,

​ “Majakas” on õlimaal, mille lõin aastal 2000. Sel ajal tegelesin väga sellega, et õppida uskuma kõrgemasse jõudu. Kuidas seda omada ja kuidas usaldada. Mitmed minu selle perioodi maalid olid abstraktsioonid, mille teema oli kivisel merel olemine, kuid teadmine, et kõik on hästi. Sellest ajast alates olen õppinud, et viis seda teha on keskenduda rohkem kõrgemale jõule ja vähem kivisele merele. Minu eesmärgid maalimisel jäävad samaks: luua ilu, mis on veenev. Selleks tuleb lasta kõrgemal jõul kunstniku kaudu tegutseda. ~ Sally


← Vanem postitus

Uuem postitus →


sarnased postitused

Leave a Reply